Bun venit pe site-ul nostru!

Modalitățile de comandă pe magazinul nostru online sunt cele standard comerțului online din România. Astfel, veți putea comandă produsele favorite în următoarele modalități:

  • online, prin plasarea comenzii pe site-ul www.etbm.ro, adică în cel mai simplu și rapid mod, trebuind doar să alegeți produsele și să plasați comandă;
  • telefonic, dacă va regășiți în dificultate și nu știți ce să alegeți, consultanții noștri urmând a va ajută în cel mai scurt timp posibil, atât pentru a alege produsele cât si pentru a plasa comandă:

O comandă pe ETBM (etbm.ro) se poate plasa indiferent dacă aveți sau nu cont de utilizator înregistrat pe etbm.ro. Opțiunile disponibile sunt: vizitator neautentificat / utilizator înregistrat.

Societățile comerciale pot înregistra comenzi pe ETBM foarte ușor, de asemenea cu sau fără cont de utilizator înregistrat. Deosebirea față de persoanele fizice este că o dată introdusă compania în sistemul CRM/ERP (facturare și procesare comenzi), respectivei companii îi va fi asociată adresa de email aferentă primei comenzi plasate pe site. Pentru modificări ulterioare este necesară apelarea [email protected]

Un singur cont de utilizator etbm.ro permite plasarea de comenzi în multiple instanțe (persoane fizice și/sau juridice).

Pentru orice nelămurire ori dificultate, nu ezitați să ne contactați. Va vom răspunde în cel mai scurt timp.

Comandă online surse și corpuri de iluminat, aparataj, conectică, materiale pentru instalații, accesorii electrice și multe altele din unul dintre cele mai mari cataloage online de produse de profil.

Îți oferim servicii de cea mai înalta calitate, consultanță de specialitate, produse de pe stoc, livrare foarte rapidă (și gratuită la comenzi 250+ lei). În plus pentru clienții fideli, oferim în perrmanență reduceri personalizate.