Blog

Senzori de mișcare: la ce folosesc aceste dispozitive ca parte a securității casei tale?

Senzorii de mișcare (denumiți și detectoare de mișcare) sunt dispozitive tehnologice care sunt acum integrate într-o mare varietate de dispozitive de securitate pentru locuințe. Dar întrebarea noastră rămane, la ce folosesc acești senzori de mișcare ca produs de securitate pentru acasă?

Senzorii de mișcare detectează orice mișcare care are loc în „câmpul vizual” al dispozitivului sau, cu alte cuvinte, în zona din locuința dvs. pe care produsul o monitorizează.

Detectoarele de mișcare sunt capabile să detecteze mișcări bruște și suspecte în zona pe care o acoperă. Dacă apare vreo mișcare în zona pe care detectorii o scanează în mod constant, detectorii de mișcare vor intra în acțiune.

Dacă alegeți să încorporați mai mulți senzori de mișcare în sistemul de securitate a locuinței dvs., senzorii de mișcare vor declanșa o acțiune defensivă: alarma de securitate a casei, camerele de securitate interioare sau iluminatul de securitate de urgență se vor aprinde, de exemplu.

Atunci când senzorii de mișcare detectează orice mișcare suspectă, detectorii de mișcare vor declanșa alertele relevante pe dispozitivele și produsele de securitate de acasă.

Dacă ați integrat detectoarele de mișcare în sistemele de securitate a locuinței, inclusiv iluminatul de urgență și camerele de securitate a locuinței, senzorii de mișcare le vor declanșa să se pornească sau să înceapă înregistrarea imaginilor de securitate.Deci, detectoarele de mișcare pot fi o parte integrantă a unui sistem funcțional de securitate a locuinței, ajutând să vă păstrați casa, familia și conținutul casei în siguranță.

În plus, detectoarele de mișcare pentru securitatea casei vă vor permite să fiți la curent cu situația de securitate din casa dvs., ridicând alerta și descurajând un intrus să continue pe proprietatea dvs. prin declanșarea altor produse de securitate a casei (acestea ar putea fi dispozitive precum camerele de securitate pentru locuințe, alarmele de securitate și iluminatul de urgență).